3 manieren om je grote liefde te ontmoeten

3 manieren om je grote liefde te ontmoeten

Ben je op zoek naar een leuke relatie, maar gaat dit niet altijd even gemakkelijk? De weg naar een fijne relatie is lastig, maar het doel is worth it. Wij hebben enkele manieren waarop je gemakkelijker een potentiële partner zult ontmoeten, en wellicht een romantische relatie kunt opbouwen. Volg onze adviezen zodat je hem/haar zo snel mogelijk vindt!

1 | Stop met thuis zitten

Tenzij je je nieuwe liefde via het internet gaat ontmoeten, zul je je nieuwe potentiële liefde niet thuis voor je tv gaan ontmoeten. Je zult daadwerkelijk eruit moeten. Ga naar gezellige sociale gelegenheden zoals een festival of de kroeg. Zelfs de bibliotheek, het winkelcentrum of de Starbucks voor een kopje koffie is al prima. Het gaat erom dat je buiten bent, op de plek waar je mensen kunt ontmoeten.

2 | Ga verder weg

Fijn dat je naar aanleiding van tip 1 naar buiten gaat. Maar waar ga je dan precies naar toe? De dorpskroeg? Of dat koffietentje net om de hoek? Natuurlijk is de kans aanwezig dag je hier je potentiële partner gaat ontmoeten, maar eerlijk is eerlijk: nadat je een aantal maanden op dezelfde plek bent geweest, dan zal er weinig nieuw volk meer binnenkomen dat je nog niet hebt gezien. Mensen hebben namelijk de neiging om op bekende plekken te blijven. Dat betekent dus dat je je cirkel moet vergroten en juist wat meer naar onbekende plekken moet. Hoe meer nieuwe mensen je ontmoet, hoe groter de kans dat er iemand bij zit die jij leuk vindt en omgekeerd.

3 | Hou contact met je vrienden

Zoals hierboven al een aantal keer benadrukt, is het van belang dat je nieuwe mensen blijft ontmoeten. Ook bestaande contacten kunnen daar aan bijdragen. Wanneer een vriend een relatie krijgt, dan verdubbelt zijn vriendencirkel zo'n beetje. Kortom: wanneer hij een feestje geeft, komen er ineens een aantal mensen die je wellicht nog niet kent. Daarnaast heeft onderzoek uitgewezen dat  je meer dan 200% meer kans hebt om een partner te ontmoeten via iemand anders, dan bijvoorbeeld op andere plekken zoals de bar of de sportschool.

Terug naar overzicht