6 redenen dat hij de ware is

6 redenen dat hij de ware is

Heb jij de ware gevonden? Of ben je niet echt verliefd, maar vind je iemand gewoon leuk? Er zijn enkele vragen die je kunt beantwoorden om erachter te komen of de ware hebt gevonden. Heb je de enkele vragen met “nee” beantwoord? Dan is hij of zij waarschijnlijk niet de ware. Dit betekent echter niet dat diegene niet alsnog een ware kan worden. Dit kan ook een proces zijn.

1 | Ben je gestopt met zoeken naar de ware?

Denk je nog steeds dat er iemand out there is die beter bij je past dan je huidige wederhelft? Of ben je gestopt met zoeken omdat de ultieme topper al bij je zijde staat?

2 | Denk je aan kids en trouwen met je huidige partner?

Heb je altijd gedacht dat je kinderen zou krijgen, en dat je huidige wederhelft degene is die samen met jou ouder gaat worden? Droom je ervan om te trouwen met je partner? Dan zit je nu zeker goed.

3 | Het blind-van-verliefdheid stadium is voorbij

Je bent het eerste blind-van-verliefdheid stadium voorbij en je bent nog steeds helemaal blij met je wederhelft? Het eerste stadium van verliefdheid wordt vaak gevolgd door een stadium waarin je de mindere kanten van je partner leert kennen. Wanneer je deze overleeft, dan weet je dat het goed zit.

4 | Je voelt je comfortabel genoeg om je mindere kanten te laten zien.

Heb je rare trekjes, zoals bijvoorbeeld dat je de was altijd pas strijkt voordat je deze aantrekt in plaats van nadat deze uit de was komt? Aparte trekjes aan elkaar laten zien betekent dat je je op je gemak voelt.

5 | Je wilt je partner niet veranderen

Verandering is niet slecht, maar het is over het algemeen bekend dat het niet handig is om iemand te veranderen zodat het voor jou beter uit komt. Het is belangrijk om de persoon te accepteren zoals hij of zij is. Voel je dat je het nodig vindt om iemand flink te laten veranderen? Dan is deze persoon waarschijnlijk niet de ware voor jou.

6 | Jullie hebben al een aantal obstakels overwonnen?

Dan kunnen jullie de aankomende ruzietjes ook wel overwinnen. Wanneer je je elke dag weer gelukkig prijst met je wederhelft, dan kunnen jullie met zijn tweeën de wereld aan. Jullie zijn de ware! 

Terug naar overzicht