De beste versiertips op een rijtje

Versiertips

Versieren van vrouwen is een kunst. Het gebeurt dan wel gedeeltelijk automatisch door de aanwezigheid en registratie van feromonen, maar er zit ook nog een beetje eigen initiatief in. Op het wereldwijde web zijn ontzettend veel zogenaamde versiertips te vinden, maar deze zijn lang niet allemaal kwalitatief. Daarom hebben we in samenwerking met het cursus portaal van droom vrouwen verleiden enkele handige en daadwerkelijk bruikbare manieren voor  voor je verzameld. Versier een vrouw met het dating & flirt advies van Droomvrouwen Verleiden, zodat je deze kunt toepassen in het dagelijks leven. Wellicht heb jij er flink succes mee!

De beste versiertips online

Een beetje standaard, maar niet onwaar: Heb lef en wees zelfverzekerd (maar niet té). Stap dus op je potentiële love-partner af, want als je alleen maar bang bent voor afwijzing, dan zul je nooit succes kennen. Een beetje zelfvertrouwen is goed, maar overdrijf het niet. Je bent waarschijnlijk geen kloon van Brad Pitt of Doutzen Kroes, dus doe je ook niet zo voor.

Maak er geen interview van

Het is goed om vragen te stellen, maar het doel daarvan is uiteindelijk om een leuk en lekker lopend gesprek te starten. Maak er dus geen interview van. Waar kom je vandaan? Waar in Amsterdam precies? En hoe oud ben je? Etc.

Doseer het oogcontact

Blijf hem of haar niet strak in de ogen kijken. Maak er een oogcontact spelletje van. Als je wegkijkt, kijk dan sowieso naar de zijkanten weg. Nooit naar de bovenkant, en liever ook niet naar de onderkant.

Zorg voor cliffhangers in je verhaal

Wek interesse bij je date door informatie weg te laten in je verhaal. Zo kun je bijvoorbeeld iets vertellen in de trant van: “Ik landde vorige week terug in Nederland toen ineens vier vrienden me ophaalden als verrassing. Zo leuk, ze hadden me niets verteld. We zijn toen in Amsterdam het terras op gegaan etc. etc.”. Dit roept beslist de vraag op: waar was je in het buitenland, en waarom. Ziezo: gesprek is aangeknoopt.

Terug naar overzicht