Love lijstjes

Hou-van-jou houdt van lijstjes! Lijstje met redenen waarom iemand de ware is, of waarom je je relatie een tweede kans moet geven. En lijstjes met manieren om de liefde van je leven te ontmoeten. Zulke lijstjes zijn altijd leuk om te lezen. Daarom hebben wij enkele leuke lijstjes op een rijtje gezet. Leuke en onmisbare informatie op dating gebied, die willen we je natuurlijk niet onthouden.

Waarom houdt men van lijstjes?

Geloof het of niet, maar daar zit een psychologische reden achter. Je weet namelijk precies wat je gaat lezen: “drie redenen waarom... “ of  “5 manieren waarop...” etc. Het brein kan informatie in lijstjes veel beter verwerken omdat het lijstje logisch is geordend. Na nummer 1 komt nummer 2, dat vinden onze hersenen fijn. Tevens weet je waar je zit in de lijst. Wanneer je op nummer 4 van de 6 zit, dan weten je hersenen dat er nog 2 gaan komen. Die mate van voorspelbaarheid vinden we fijn.

Love lists

Natuurlijk houden we op hou-van-jou alleen van lijstjes die iets met de liefde te maken hebben. Relaties en dating is al lastig genoeg, dus daarom proberen wij het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor jou. Dus ga er even goed voor zitten, neem de informatie goed in je op en laat je verrassen door de leuke lijstjes die wij voor je klaar hebben staan. Bekijk de onderstaande artikelen en kom er bijvoorbeeld achter of je momenteel een relatie hebt met de ware, of jij je ook schuldig maakt aan foute relatie clichés en lees de redenen waarom jij op een romantische vakantie moet gaan met je liefde.